Terugblik 2020

Terugblik Galgenberg marathon 7 maart 2020

 

Met veel plezier kijken wij terug op deze 14e editie van de Galgenberg marathon. Ook dit jaar was er weer veel animo met deelname van 90 gastlopers en 62 lopers van onze eigen Loopgroep Veenendaal.

 

Na een winter vol regen was daar ineens de eerste lentedag. Prima omstandigheden om samen door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug te lopen. De sfeer was dan ook heel ontspannen.

 

Uit de reacties tijdens de marathon en in het gastenboek blijkt hoe dit evenement door de deelnemers wordt gewaardeerd. Daar zijn wij als organisatie heel blij mee. Het is leuk om velen jaarlijks weer terug te zien.

 

Nieuw dit jaar was het gebruik van de trail cup, die lopers bij de start verstrekt kregen. Daarmee konden we afstappen van de plastic bekertjes en namen de lopers een “collectors item” mee naar huis.

 

De dag is vastgelegd met dronebeelden door Jan-Mark van der Molen. Het resultaat is hier te zien.


Voor een impressie van de loop verwijzen we ook naar het artikel in de Rijnpost dat is verschenen. De link naar dit artikel is: https://www.rijnpost.nl/nieuws/algemeen/957225/galgenbergmarathon-over-op-trail-cup-

 

De komende dagen zullen wij foto- en film materiaal toevoegen aan de website. Als jullie zelf ook foto’s en filmpjes hebben gemaakt, dan graag een link in het gastenboek.

 

Het succes van deze dag is de resultante van een bijdrage die velen leveren. Daarbij willen wij zeker ook onze sponsoren noemen.

 

Ontzettend bedankt aan:

- Residence Rhenen voor de gastvrijheid, koffie en cake

- Kaashandel Cromwijk voor de kaas

- Goudreinet en Fruit company voor het fruit

- Sportspecialist Van Sloten voor de vervoersondersteuning

- Jacob van Berkel van Entry Technology voor de soep en het brood

- Gezond Gewicht-IQ voor een bijdrage aan de social voor leden en vrijwilligers

 

De bijdrage van de lopers is o.a. gebruikt voor de verwerving van de trail cups. Het restant gaat naar een duurzame investering voor de natuur op de Utrechtse Heuvelrug.

 

12 MAART 2022 ZIEN WIJ JULLIE GRAAG WEER TERUG BIJ DE 15E GALGENBERG MARATHON OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG. REKEN OP EEN EXTRA UITDAGING BIJ DEZE LUSTRUMEDITIE!